Alltid nöjd med denna frisör i Kungälv

God morgon, god morgon, alla mina kära läsare, och välkomna in till den här bloggen en så fin och solig morgon som vi vaknade upp till nu i morse. Jag hoppas att ni alla har sovit riktigt gott så att ni har massor med energi för att ta tag i den här dagen och se till så att ni får mycket gjort av det som bara har legat ett tag nu. Jag tänkte faktiskt göra det nu själv genom att skriva till er och berätta om ett företag, eller en salong snarare, som heter Hair by Zalina, och det är en frisör i Kungälv som jag brukar gå till för att klippa mig och styla mitt hår.

Som ni vet så tycker jag mycket om mitt hår och därför är det inte vad som helst som duger när det kommer till att jag ska gå till en frisör i Kungälv, men jag måste faktiskt säga att jag är så nöjd varje gång som jag går till den här salongen, eftersom de har en service som man knappt tror kan vara möjlig. De är alltid så trevliga hos denna frisör i Kungälv, och därför så känner man alltid att man är välkommen när man kommer till dem. Dessutom är de mycket skickliga och förstår hur viktigt det är att verkligen lyssna på kunden för att höra vad det är som denne önskar sig och vill ha som resultat. Jag har aldrig känt att det har blivit dåligt när jag har gått till dem, och därför så skulle jag bara vilja rekommendera denna frisör i Kungsbacka vidare till alla er, mina kära läsare.

Du gillar kanske också...