Behandlingar på en skönhetssalong

Var på min första behandling på en riktig skönhetssalong nu i helgen. Blev på ADlinas Salong, för att det var dit jag hade ett presentkort. Hade jag inte fått presentkortet i present med pengar nog för en behandling så hade jag nog aldrig gjort någon, inte på grund av skönhetssalongen utan mer för att jag alltid har tänkt att det är så onödigt med sånt. Att det faktiskt inte gör så värst stor skillnad på behandlingarna i jämförelse med det som man kan göra hemma bara genom att köpa rätt sorts produkter.

Dock så har jag nu fått inse mitt misstag. Ansiktsbehandlingen som jag fick på ADlinas Salong var hur skön som helst, väldigt avslappnande, och det kändes verkligen som att den verkade ända in på djupet. Helt otroligt underbart skönt och huden var väldigt len och strålade efteråt. Vet inte exakt vilka produkter och krämer de använde men de gick verkligen in i huden och gjort det de skulle, luktade gott gjorde de också.

Nu behöver jag ställa om mig lite här och inse att jag nog faktiskt behöver se till att gå på en behandling på ADlinas Salong och deras skönhetssalong och jag tycker nog att det känns som ett ganska smart drag att göra just det, för att det nog faktiskt kan vara riktigt skönt och så pass bra är det att det verkligen är värt att göra det och inte bara låta det bli ogjort bara för att utan göras ska det göras och gärna på samma skönhetssalong igen.

Du gillar kanske också...