Hantverkare från ett byggföretag

Hej, hoppas att allt är bra mer er och att ni hade en bra ledighet nu under första maj, oavsett om ni gjorde någonting speciellt eller inte. Jag tyckte det var väldigt skönt att få lite extra ledighet även om vi inte kunde åka iväg någonstans då vi haft hantverkare från Deilado Bygg AB hos oss hemma varje ledig stund i en veckas tid. De hjälper oss med fasadrenoveringen, vilket är väldigt skönt, hade varit väldigt mycket jobbigare om vi inte kunnat få byggföretagets hjälp och behövde göra det själva, men det är ändå lite att stå i.

Vi kan ju inte heller åka iväg någonstans utan är fast hemma och kan bara göra saker här. Så det stoppar upp planeringen lite, men det är klart att det fungerar väl det också egentligen och det flyter väl på hyfsat så får se till att lägga ner tiden på att göra saker med det istället för något annat.

Vet inte exakt när hantverkarna från Deilado Bygg ABs byggföretag ska vara klara men förhoppningsvis så är det snart. Det är i alla fall det som jag hoppas på, håller verkligen tummarna för att det är så det ska bli. Sen kan man såklart aldrig veta säkert och det får väl bli lite som det blir och så kommer jag sen inte längre att ha det hängande över mig att det är just det som jag behöver göra. Fördelarna med att anlita ett byggföretag och få hjälp är många, speciellt om det är ett företag som Deilado Bygg AB, för då vet man hyfsat säkert att man kommer att få önskat resultat.

Du gillar kanske också...