Renovering av övervåningen

Är det bara jag eller har den här veckan faktiskt gått ovanligt fort? Känns verkligen som att vardagen precis började men så är det fredag redan imorgon. Så skönt att få lite helg. Kommer att göra mitt bästa för att njuta av ledigheten och hemmet som det ser ut nu för nästa vecka så kommer hantverkarna från Alnö Bygg och Måleris byggföretag hit och då kommer vi inte få en lugn kväll på några veckor.

Valde att kontakta Alnö Bygg och Måleri här i veckan och då blev det för att vi hade diskuterat kring att renovera övervåningen i huset länge, med alla sovrum och toaletten, men det hade inte blivit någonting. Sen bestämde vi oss för att nu var så bra som någon tid att göra renoveringen av badrum och alla sovrummen så då pratade vi om det med de från byggföretaget och utifrån vad vi har hört från dem så verkar det oerhört pålitligt och det känns verkligen som att det kan vara det som krävs för att jag ska kunna få det resultat som jag vill ha.

Förhoppningarna är just det, för det blir så mycket lättare om jag bara ser till att göra just det, istället för något annat. Så kan jag få tid för det och så kan det bli det mest avgörande medan allting annat för överlåtas åt andra istället.

Ser fram emot helgen och lugnet nu men ser även fram emot att se hantverkarna från Alnö Bygg och Måleris byggföretag köra upp på vår uppfart för vill verkligen få klart renoveringen och för att den ska kunna bli klar så måste den först påbörjas.

Du gillar kanske också...