Lilla Massagestugan Vedhall

Massage i Kungälv skrev jag ett inlägg om för ett tag sedan och det är värst så många av er som är intresserade av massage i Kungälv! Kors i taket, det är väldigt många som hört av sig till mig och haft massor av frågor och funderingar om det här med massage i allmänhet och om denna massage i Kungälv i synnerhet. Jag skrev ju det förra inlägget så där lite mer i allmänna ordalag utan att gå in på några detaljer till exempel på vad företaget heter som jag går till för att få massage i Kungälv. Det var ju hemskt dumt, det förstår jag nu, men inget ont som inte för något gott med sig, Denna brist i det tidigare inlägget gav mig nu en anledning till att skriva ytterligare ett blogginlägg i denna blogg som jag älskar så mycket, främst på grund av alla härliga läsare som dag ut och dito in inte kan hålla fingrarna borta från bloggen! Lilla Massagestugan Vedhall heter företaget som jag går till och där får jag en helt underbart fantastisk massage i Kungälv vareviga gång jag går dit. Jag kan faktiskt inte vara utan massage för jag har väldigt ömmande punkter i kroppen, så kallade triggerpunkter. Det riktigt isar i nerverna när man kommer åt dessa punkter. Det är som hårda knutor som med hjälp av tryck faktiskt mjukas upp och det gör förbannat ont men samtidigt gott, så där ont-gott, ja det vet ni kanske hur det känns. Jag har väldigt stor nytta av att gå på massage men det är en färskvara med massage precis som med motion. All erfarenhet visar att den som fortsätter gå på massage regelbundet kommer att kunna hålla sin kropp så smärtfri så mycket som möjligt. Gå till Lilla Massagestugan Vedhall!