Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ

Bröllop, dop eller begravning, låter inte det som en film? Hur det nu än är med den saken så har jag inom loppet av ett halvår varit på 4 bröllop, en begravning och ett dop. Jag tycker alltid att blommor är det rätta att ha med sig och jag köper mina begravningsblommor eller blommor i Örkelljunga i en blomsterbutik som heter Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ. Det är en enastående service att vi i Örkelljunga har en egen blomsterbutik där det alltid går att få bra hjälp och råd och tips när det gäller blommor. Det är till och med så bra så jag tycker att detta är en blomsterbutik som även ni på andra orter i Skåne borde ta er till för att köpa era blommor. Den personliga service man får i denna blomsterbutik i Örkelljunga är utan motsvarighet. Det beror på att personalen som arbetar på Lila Tingbergs Gott För Kropp o Själ har arbetat inom branschen i väldigt många år och därför har en enorm erfarenhet av att veta bland annat vilken blomma som passar vid vilket tillfälle. Blommor är hälsokost för själen, och det är alltid korrekt att ta med sig en blomma eller en bukett när man är bortbjuden, eller att ha med sig blommor till bröllop, dop eller begravning. Det här med att det finns en riktigt bra blomsterbutik i Örkelljunga tycker jag det är roligt att få berätta för er. Jag känner mig säker på att ni kommer att älska denna butik lika mycket som jag! Sortimentet av begravningsblommor och blommor är väldigt stort och det är förstås blommor som håller hög kvalitet, och de har också fina stenar och kristaller till försäljning.