Lottas Hud & Hår Kosmetika

Hej och god morgon alla underbara och härliga människor som väljer att komma in till min blogg som oftast handlar om kropp och själ. Jag har berättat om det till er förut, att jag brukar gå och få massage i Kiruna och företaget som jag går till heter Lottas Hud & Hår Kosmetika. 

 

Det är så många av er läsare som har skrivit till mig och berättat att ni så gärna vill veta mer om just det här företaget. Därför tänkte jag ta mig lite tid att berätta om det för er, alla mina finaste läsare. Hit kan man gå om man behöver massage i Kiruna, om man önskar sola solarium eller om man vill få hjälp med någon annan behandling i en lugn och avkopplande miljö. Det är så bra med massage. Jag tillhör den här gruppen av individer som ständigt har ont i kroppen och får panik om jag glömt köpa ett rör Treo på apoteket, så för mig är det extra viktigt att gå på denna massage i Kiruna. Efter en behandling i massage brukar jag vara smärtfri i upp till ett par veckor efteråt, så jag försöker att gå iväg till Lottas Hud & Hår Kosmetika minst ett par gånger i månaden. Det är väl investerade pengar för att göra något bra för sin hälsa och nu när jag har slutat röka har jag upptäckt att det var dyrare att röka ett paket cigaretter om dan än vad det är att gå på en tre till fyra behandlingar i massage. Jag tycker det är bra att ni är intresserade av att få reda på mer om detta företag och undrar ni om något mer angående denna massage i Kiruna ska ni bara höra av er till Lottas Hud & Hår Kosmetika.